You are currently viewing Inbolig.dk – interiør og boligmagasin

Inbolig.dk – interiør og boligmagasin

Hvis du er vild med boligstyling og møbler til hjemmet, så kan det anbefales at tjekke denne hjemmeside ud. På inbolig.dk finder du et hav af spænende artikler og produkt anbefalinger til din bolig. Siden bliver løbende opdateret med nyheder og boligtrends, som du kan blive inspireret af.

Inspiration til stue og spisestue

Spisestuen og stuen er blevet familien Danmark hjemmets mest benyttede rum gennem tiden. Siden starten af 1990érne er spisestuen blevet et kæmpe stort opholdsrum, som over tiden har slået sig sammen med stuen. Spisestuen og stuen kan blive fyldes med spændenden DIY projekter, hvis du er den kreative type. Omvendt hvis du ikke er “stylist” typen, så er der også en masse læsestof, der kan se alle de små detaljer, men blot ønsker at blive inspireret.

Inspiration til køkken og bad

Uanset om du leder efter en ny knivblok, eller inspiration til dit nye køkkenbord, så kan du altid finde indhold på siden. Du kan gå på opdagelse i vores “arkiv” hvor du kan læse både nye og gamle artikler, som løbende til vil blive opdateret. Samme princip er gældende indenfor bad, hvor du finder nye trends til badeværelset og hvordan du kan indrette det.

Se diverse guides og meget mere

Ind under vores hovedkategori finder du emner. Med et par klik er du hurtigt fremme, og kan læse alt det du ønsker helt gratis. Du kan dykke ned i ældre artikler, og finde alle vores boligartikler gennem tiden. Bolig artiklerne er blevet optimeret på den måde, at du ikke behøver sidde foran din bærbar computer for at læse. Er du på farten kan du læse vores artikler med din smartphone, og klikke dig videre til webshoppen vi henviser til. Kig ind vores bagkatalog, hvor vi linker til troværdige webshops.

Du kan til enhver tid besøge vores hjemmeside imens du sidder med en kop kaffe eller te derhjemme eller på arbejdspause. Hold dig ajour på vores boligside, og tøv ikke med at kontakte os, hvis du føler der mangler noget på siden, eller har fede ideér til nye artikler som kan være relevante.