You are currently viewing Sjove og praktiske ting du kan lave på internettet

Sjove og praktiske ting du kan lave på internettet

Du er helt sikkert bekendt med internettet, og du er uden tvivl allerede skrap til at bruge det. Hvad du måske ikke vidste om internettet, er at det startede som en militær enhed for det Amerikanske militær, og blev udviklet for at sikre en bedre datasikkerhed. Læs om sjove og praktiske ting du kan lave på internettet, som du måske ikke allerede kendte til i forvejen. Og hør lidt om internettets historie. 

Lad mig tage dig med på en rejse, der går helt tilbage til det amerikanske militær, og den kolde krig. Historien bag internettet skal vi nok vende tilbage til men først skal jeg fortælle dig historien om Kongen af internettet. Det er nemlig den første sjove ting jeg vil præsentere for dig. Kongen af internettet er en indbyrdes kamp om titlen ’Kongen af internettet’. 

Her dyster forskellige SEO-virksomheder om at kunne tage denne titel. Konceptet går ud på at være den virksomhed, der ejer den hjemmeside, som først kommer op på google når der søges på Kongen af internettet. Hvis du vil læse mere, kan du blandt andet også læse sagnet om Kongen af internettet og mere information. 

Økonomiske fordele

Der rigtig mange praktiske ting man kan bruge internettet til. Her er mulighederne endeløse og næsten uanset hvilket problem du står i, kan du enten ansætte nogle til at gøre det for dig eller få hjælp og rådgivning. En af de ting som er rigtig nemt og hurtigt på internettet, er lån af forskellige slags. Uanset om du leder efter et kviklån, samlelån, kreditlån eller et forbrugslån, så kan du gøre det. Find det billigste forbrugslån nu ved at klikke lige her. 

Som før nævnt, er der utrolig mange ting man kan finde på internettet. Står du i den ærgerlige situation at du har mistet en af dine kære, kan du blandt andet finde bedemænd og andet du eventuelt har brug for. Hvis du står og skal sørge for et dødsbo, kan du endda også finde hjælp til dette. Det kan du blandt andet finde hos https://dodsbo-hjelpen.dk/, hvor du kan få hjælp til at rydde boet, sælge boet og andre ting. 

Historien bag internettet

For at vende tilbage til historien bag internettet, så kommer den her. Internettet er i brug af størstedelen af den danske befolkning hver evig eneste dag. Antallet af danskere der er aktive på internettet dagligt, stiger stadig, og det er særligt hos de gamle at der sker en stigning. Det ses tydeligt at når der opsættes adgang til internettet i de danske hjem, så er der lidt forskel på alderen i forhold til hvor meget aktivitet der er på nettet. 

Tilbage i historien, bliver internettet skabt fordi man ønsker en bedre kommunikation imellem computerne. På daværende tidspunkt er det ikke muligt at sende data frem og tilbage mellem dem, så det betød at data bogstavlig talt skulle transformeres fysisk fra den ene computer til den anden. Dengang var det ofte informationer af høj værdi, som det amerikanske militær gerne ville holde private. Derfor blev der udviklet en metode, som senere hen udviklede sig til internettet. Dengang hed det Arpanettet og det skete i 1960. 

Senere hen blev netværket udviklet yderligere og blev tilgængeligt på universiteter. Med tiden voksede det og blev til det internet vi kender i dag. Da den første mail blev sendt, var det kun halvdelen af beskeden der nåede frem. Men alligevel var det en kæmpe succes, der vidste sig at have kæmpe betydning fremover.