You are currently viewing Skal du lave om i haven?

Skal du lave om i haven?

Skal du af den ene eller den anden grund skal lave om i haven? Måske skal den piftes op inden salg eller måske har du blot interesse for have arbejde. Hvis du trænger til lidt idéer og hjælp til hvad du kan gøre med haven for enten at friske den op, eller for at hjælpe dine planter kan du læse mere her.  

Hvis du er have entusiast og hele tiden leder efter nye ting at tilføje til haven, kan det være at der trænger til et nyt fuglebad i haven? Er du vild med fugle, og kan du lide at betragte dem hoppe rundt i vandet imens de vasker fjerdragten, så er et fuglebad den helt rette løsning. Vidste du at det faktisk er livsnødvendigt for fugle at deres fjerdragt er i orden? Det er nemlig sådan at deres små bitte fibre af fjer hægter sammen, sådan at der ikke kan komme luft igennem. Denne barriere mod vinden som skaber vindmodstand, er hele effekten der gør dem i stand til at flyve. Derfor er det vigtig for fugle at kunne rense sine fjer og glatte strukturen ud så der ikke kommer utøj i dragten.  

Det var du nok slet ikke klar over? Hvorfor ikke hoppe ind og finde et nyt fint fuglebad til de søde fugle i din have? På vejen kan du også anskaffe noget fugle foder eller et lille fuglehus, så er det garanteret at alle fuglene flyver til din have. Og det er da charmerende med små pipfugle i haven.  

Gider du ikke luge ukrudt dagen lang? 

Hvorfor skulle man dog også luge ukrudt gang på gang, når det kommer igen hele tiden. Uanset hvor meget du synes du fjerner, så formår det lumske ukrudt altid at komme igen. Måske tænker du at denne gang fik du altså det hele med, så må det uddø. Men næ nej, sådan går det ikke med ukrudt. Hvorfor ikke anskaffe en ukrudtsdug, som kan holde ukrudtet i dine bed væk? Så slipper du for at lægge på knæ og bøvle med det ukrudt som alligevel kommer tilbage igen og igen.  

Der er mange forskellige former af ukrudtsduge og du kan frit vælge den mulighed som er bedst for dig og dine planter. Men en ting der er sikkert, er at dine bed vil se helt uimodståelige ud. Hvis du står i den situation at du skal sælge et hus og have måske i tilfælde af et dødsfald, kan du for resten finde advokater til hjælp her: https://advokathusetbredgade.dk/advokat-til-privatpersoner/doedsbobehandling/arveafgift_boafgift_doedsbo/ . Så kan du være sikker på at de eventuelle købere falder for huset og haven, med de fineste fugle og flotteste bede.