You are currently viewing Streamingtjenester er populære som aldrig før

Streamingtjenester er populære som aldrig før

Streamingtjenesterne har for alvor vundet ind i de danske hjem. I dag er der flere som har valgt de traditionelle tv pakker fra, i stedet nøjes folk med nyheder via DR TV og så supplere de med en eller to streamingtjenester, hvor de kan es deres favorit serier, film og sport.

Hvilken streamingtjeneste skal jeg vælge?

I dag er de meste populære streamingtjenester i Danmark udover DR TV pt. Netflix, HBO Max og TV2 play, men også Viaplay og Disney plus har mange brugere. Det kan være svært at svare på hvilken streaming tjeneste som er den bedste, men vi har vil komme med en kort præsentation af hver tjeneste.

Netflix

Når man snakker om streaming tjenester, så er der mange som med de samme tænker på Netflix. De var de første på markedet, og de har været med til skabe markedet for streaming. I dag er deres app fyldt med masser af spændende film og serier, hvor meget af det er noget de selv producerer.

Blandt de mere kendte serier er The Queen. Peaky Blinders, Kastanjemanden, Suits, House of Cards og mange flere.

HBO Max

Efter at HBO Nordic skiftede navn til HBO MAX så er mængden af indhold steget, med mange af populære serier som Game of Thrones, True Detective, Chernobyl, Band of Brothers og mange andre. Desuden er mange af Warner Bros film aktuelle på tjenesten kun 45 dage efter de har fået premiere i biografen.

TV2 Play

Hos TV2 Play kan vælge imellem flere forskellige abonnementer.  Et hvor man får adgang til al TV2’s underholdning og serier. Derudover et dyrere abonnement hvor man også får adgang til sport on demand og live kanaler.

Generelt bliver der sendt meget sport, hvor håndbold, tennis, fodbold, basket og badminton er det der bliver sendt mest.

Viaplay

Det er muligt at vælge imellem to abonnementer hos Viaplay. Et hvor man får adgang til serier, film og underholdning. Der kan bl.a. nævnes Dexter, Outlander, Spartacus, Mad men og mange flere.

Det andet abonnement er inklusiv sport. Her er der især fokus på fodbold, hvor der sendes Champions League, Premier League, noget superliga og 1.division, bundesliga. Derudover sendes der også Formel 1 og håndbold fra Champions League.

Hvad der den tjeneste bedste afhænger af dig?

Hvad der er den bedste afhænger jo af hvilke præferencer man har. Hvis man er til film og serier, så er Netflix og HBO Max to lige gode valg med masser timers underholdning. Ønsker man derimod at se fodbold, så vil den bedste løsning være Viaplay sport. Er man mere interesseret i håndbold eller badminton, så er det TV2 Play sport som er den bedste løsning.

Uanset hvad så håber vi at denne artikel har hjulpet dig med i hvilken retning du skal gå når du skal vælge en streaming tjeneste.