You are currently viewing Sundial Growers

Sundial Growers

Overvejer du at investerer i Sundial Growers? Så kan du med god fordel læse alt du skal vide om virksomheden herunder.

Sundial growers er et canadisk firma, med speciale i dyrkning af cannabis og alkohol. Virksomheden er blandt Canadas største cannabisvirksomheder, og har stor succes med deres produkter. De blev grundlagt i 2006, i Canada, så virksomheden er ikke særlig gammel, men til trods for det, er det gået stærkt med at vokse. De er ligeledes et børsnoteret selskab, som muliggør at du kan købe aktier hos dem, og have muligheden for at tjene penge på prisstigningerne.

 

Sundial Growers ejer blandt andet mærkerne Top leaf, Sundial Cannabis, Palmetto og grasslands. Cannabis er et produkt som langsomt vinder frem i verden, og flere og flere lande åbner op for brug af det, til medicinsk formål, i håb om at det kan hjælpe mennesker med smerter eller misbrug af andre stoffer. Jo flere lande der åbner op for det, jo støre er muligheden for at virksomheder som Sundial Growers, tjener flere penge, og muligheden for at vokse bliver mere og mere en mulighed for Sundial Growers.

Hvis du kunne tænke dig at investere i aktier, eller kryptovaluta, så kan du inde på aktierdk.dk læse mere om aktier og platforme. Her kan blandt andet nævnes Nordnet og Saxo investor som begge er danske platforme, der tilbyder handel på forskellige børser verden over.

 

De indberetter selv SKAT ved tab og gevinst, så her skal man bare tjekke at tallene stemmer. Der kan også nævnes Etoro som er en udenlandsk platform, som udover investering i aktier, også tilbyder investering i kryptovaluta. Etoro er billigere at investere på end fx saxo og nordnet, da de har en meget lavere kurtage, men de indberetter dog ikke til SKAT, så her skal man selv taste sine gevinster og tab ind, så man undgår at få skattesmæk.