You are currently viewing Tips til rydning af dødsbo

Tips til rydning af dødsbo

Rydning af dødsbo kan være en hård opgave at komme igennem. Hvis du står med et dødsbo, som du skal afvikle, så kan du finde gode tips her. 

Ikke stå alene med opgaven

Det bedste råd til dig som skal i gang med rydning af Dødsbo, er at du sørger for at alliere dig med venner og familie. Rydning af dødsbo kan være en opslidende opgave, hvor der er mange følelser involveret samtidig som det, rent praktisk, er en fysisk hård opgave. Det findes også flere gode firma, som arbejder professionelt med oprydning af dødsbo. Hvis du lejer et firma til at stå for rydningen, så sørger de for det hele. Det eneste, du skal gøre, er at fjerne de ting, som du selv ønsker at beholde, inden de går i gang med oprydningen. De fleste firmaer vil sørge for at gemme private billeder og lignende til dig.

Hvis du ønsker at stå for rydning af dødsboet selv, så er det vigtigt, at du planlægger det hele og sørger for at gøre det så overskueligt som muligt. Prøv altid at sortere undervejs, sådan at du beholder overblikket. Hvis du finder nogle fine møbler, som du ikke selv skal beholde, så kan du prøve at sælge dem videre på Den Blå Avis eller på Lauritz.