You are currently viewing En vanvittig indsats som de færreste kender prisen ved 

En vanvittig indsats som de færreste kender prisen ved 

Som Youtuber ved man godt, hvad der kræves for at komme helt ud til folket, men hvis man aldrig har prøvet at være Youtuber, så er det desværre ofte et arbejde, som folk undervurderer. Det er hårdt fysisk, psykisk, og så koster det hele tid og penge. 

Når du vil være youtuber så vær beredt på alt 

Er du ikke Youtuber, men er du der, hvor du overvejer på det kraftigste at blive én af dem, der står i kampen om guldtuben i Danmark, så er det vigtigt, at du forstår, at det ikke bare lige kommer fra den ene dag til den anden.  

Du skal være passioneret og være indstillet på, at alt opstart kan være svært -og dyrt. Det gælder derfor om at spare penge, hvor der kan spares, medmindre du selvfølgelig har en guldske i bagen, der kan hjælpe dig på vej. TN247 er måske noget, du bør overveje at kigge nærmere på samt en god printer fra f.eks. Brother, for du kommer ikke langt uden en printer med friske blækpatroner. 

Få alle, også personer du ikke allerede kender, forbi din side 

Det er ikke kun en kanal, du skal bruge på YouTube, når du skal være Youtuber. Det kan også hurtigt blive nødvendigt for dig at lave en god hjemmeside, hvor du bl.a. kan sælge merchandises fra. For at få folk, du ikke selv kender allerede ind forbi din side, kan du bl.a. benytte dig af linkbuilding. 

Dansk linkbuilding kan du lære mere om ved få klik herfra. Det er slet ikke så tosset en ting at kende til de mest basale ting hvad linkbuilding angår, i hvert fald hvis du gerne vil nå ud til flere folk.