You are currently viewing Vild weekend eller praktiske planer?

Vild weekend eller praktiske planer?

Har du en weekend forude, hvor du bare ikke kan tage stilling til, hvad du skal finde på? Måske, er du vant til at hele din kalender er fyldt op med fede planer og sociale arrangementer? Hvis en kommende weekend er helt blank, så kan du gøre følgende: Du kan prøve at tage det som en oplevelse og komme helt ned i gear. Du kan også bruge weekenden på at få noget fra hånden. Måske har du nogle hængepartier, du endelig kan få set til. Du kan selvfølgelig også se, om der er nogle venner, som er med på noget vildt og sjovt, men så ligner det måske alle de andre weekender.  

Hyg dig med hunden 

Har du en hund, så følger der selvfølgelig noget ansvar med der. Du kan jo gå lange ture med din firbenede bestie. Du kan også få bestilt det hundeudstyr eller fordre som du måske har på din to-do-liste. Hvis du vil gøre noget ekstra godt for din vovse, så kan du jo købe et tyggeben. På canem.dk, kan du både få tyggeben til hvalpe og til voksne hunde. Se det store udvalg på hjemmesiden.  

Den praktiske gris 

Der er skam intet galt i at være den praktiske gris sommetider. Faktisk, er det ofte de spontane fridage, hvor det måske er allerbedst at få lavet noget. I en travl hverdag kan man nemt komme til at springe nogle gøremål over, fordi man er uoplagt og har andre ting, der fylder. Det kan derfor være helt oplagt at få lavet noget i friweekenden. Hvad enten det er vasketøj, oprydning, rengøring eller andre opgaver på to-do-listen. Når opgaverne først er fuldført, så er det bare så meget nemmere at få slappet af derhjemme. Og så starten den kommende uge også bare bedre.