You are currently viewing Kan jeg nøjes med kun at have en håndstøvsuger?

Kan jeg nøjes med kun at have en håndstøvsuger?

Langt hen af vejen kan du godt klare dig med kun at have en håndstøvsuger. En håndstøvsuger er dog for det meste anbefalet til dig, der bor i en mindre lejlighed eller et mindre hus, hvor der ikke er så meget, der skal støvsuges. Bor du fx i en etværelses lejlighed, er det jo oplagt at vælge at købe dig en håndstøvsuger, da du jo dårligt nok har plads til at have en almindelig støvsuger i dit hjem.

Hvorfor vælge en håndstøvsuger i stedet for en almindelig støvsuger?

Det kan være en god idé at vælge en håndstøvsuger i stedet for en almindelig støvsuger, hvis du ikke har så meget plads, du skal støvsuge. En almindelig støvsuger fylder jo også rigtig meget bare at have stående, og bor du fx i en mindre lejlighed, er det begrænset med opbevaringsplads, hvor du lige kan skubbe en støvsuger til siden. En håndstøvsuger kan du endda have stående frit fremme, men på grund af den lille størrelse, kommer du dårligt nok til at lægge mærke til den i hverdagen, når du bevæger dig rundt i lejligheden.

Kan jeg undvære en almindelig støvsuger?

Det kommer helt an på dine behov. Hvis du har store rum i din bolig, hvor du fx skal støvsuge gulvene, kan det klart være nemmest at gøre det med en almindelig støvsuger. Men hvis du har små rum, kan du nok sagtens klare dig med en håndstøvsuger.

Det mest optimale vil dog nok være at have en af hver, så du har mulighed for at tage de store flader som fx gulvene i din bolig med en almindelig støvsuger, og så kan du altid bruge din håndstøvsuger til de små opgaver som fx bilen, sofaen eller lignende.

Hvilken håndstøvsuger skal jeg vælge?

Det kommer igen an på dine behov og dit budget. Hvis du gerne vil have en håndstøvsuger af en rigtig god kvalitet, kan det være en god idé at vælge at gå lidt op i pris og betale for en af de mere kvalitetsfulde modeller på markedet. Det kan fx være en god idé, hvis har lidt mere krævende opgaver som fx et værksted, der skal støvsuges eller lignende.

Skal du bare lige bruge den til sofaen eller til dit lille køkken, kan du nok sagtens klare dig med en lidt billigere model, som du sikkert sagtens kan finde på den lave side af 500 kroner.

Læs mere om håndstøvsugere på https://haandstovsuger.dk/.