You are currently viewing Så hurtigt kan du optage SMS lån i Danmark

Så hurtigt kan du optage SMS lån i Danmark

(sponsoreret indhold)

Alle de her lån der eksisterer, hvor du får pengene med det samme, er noget mange af os burde udnytte noget oftere.

De hedder både SMS-lån, kviklån, hurtiglån og jeg ved ikke hvad. Disse lån er skabt til dig, der ikke har tid til at banken først er tilgængelig mandag, så du kan låne til drømme TV’et som er sat 5.000 kr. ned i Elgiganten.

Her kan du med ganske få tryk på din smartphone, få penge ind på din konto – nemt og hurtigt.

Derfor hedder det SMS-lån

SMS-lånet er det ældre udtryk, hvor det i dag er mere genkendeligt som ”kviklån”. ”SMS-lån” kommer af, at før i tiden, inden smartphones, kunne du faktisk optage lån via SMS’er. Det foregik sådan, at du sendte en SMS til et nummer med dine kontooplysninger, hvor du derefter fik en bekræftelse. Efter denne bekræftelse, fik du pengene ind på din konto.

Navnet kommer af, at det tager lige så lang tid for dig at få et lån, som det tager dig at skrive en SMS.

Så hurtigt

I dag er det hurtigere end tiden det tager dig at skrive en SMS. I dag kan du blot gå ind på en hjemmeside, selv vælge beløbet og så skrive hvilket kort pengene skal ind på.

Selve processen tager nok gennemsnitligt 5 minutter. Men fra når du har udfyldt formularen og gjort din ansøgning klar, går der maksimalt 2 minutter, inden du har pengene på kontoen.

Det er altså noget du endda kan gøre mens du står i kø i butikken.

Men lige så hurtigt som du kan låne pengene, bør du også betale dem tilbage. Det er ikke altid smart at skylde penge, og specielt ikke når det er til ren forkælelse. Husk på at virksomheden gerne vil have sine penge igen, og dem skal du altså betale. Når du accepterer betingelserne på hjemmesiden, fremgår det at du har accepteret deres vilkår. Disse vilkår kan variere alt efter hvor du låner pengene, derfor er det en god idé at sætte dig for at betale pengene tilbage igen, ganske hurtigt.