You are currently viewing Vores seje legetøjsproducenter

Vores seje legetøjsproducenter

(sponsoreret indhold)

Vidste du, at vi i Danmark faktisk har rigtig mange danske legtøjsproducenter? og nogle endda så gamle, at bedsteforældrene til de mindste i Danmark, også har leget med disse, da de var mindre?

Se en komplet liste over danske legetøjsproducenter her.

Listen med danske legetøjsproducenter er mange, og det er noget som man i Danmark skal være stolt af. Der er nemlig tale om kvalitet og design, som ofte kan gå igen i generation efter generation. Tag f.eks. LEGO, hvor man i de fleste danske hjem finder både en række nye produkter – F.eks. Star Wars – men også en række af gammelt LGEO, som er gået i arv fra ældre børn i familien.

Lego 1

Det er en sensation at legetøj kan gå i arv, hvilket slet ikke er noget som man tænker på, når man køber ”nyere” Kina legetøj den dag i dag. Men hvad der især gør f.eks. LEGO ekstraordinært sejt er, at man kan lege 100% med gammlt LEGO-klodser, som maksimalt er blevet en smule affarvet. Der findes næppe noget plastiklegetøj i verden, som er så holdbart som plastik-klodserne fra LEGO.

Endnu et tegn på at det går godt for LEGO er, at de i de seneste mange år, er blevet kopieret af mange andre – og sågar 100% kopieret udseendemæssigt i Kina. At en ”lille” dansk virksomhed som LEGO kan blive så populære i den store vide verden, er ret sejt synes vi.

lego 2 lego3

Vigtige links:

Brickipedia – en helt Wikipedia kun tilegnet LEGO.

Lego.com – LEGOs egen hjemmeside, som er et besøg værd.