You are currently viewing Livet som husejer

Livet som husejer

Som husejer er der mange praktiske ting, man skal holde styr på. De fleste, der flytter i hus, får pludseligt mange flere kvadratmetre at gøre godt med, og det betyder også en del flere kvadratmetre, der skal gøres rent og holdes pæne. Det har heldigvis også sin charme at holde hus, særligt hvis man har de rette hjælpemidler, der kan gøre de daglige pligter lidt mere overskuelige.

Gør rengøringen let som en leg

Rengøring. Et ord, der i manges ører minder om et skældsord. Det er de færreste, der holder af at gøre rent. Dermed ikke sagt at alle synes, at det er lige forfærdeligt at gøre rent, men der er særligt nogle rengøringspligter, som er mindre sjove end andre. For nogle er støvsugningen den værste pligt, der blot skal overstås. Det kan hurtigt blive surt at slæbe en gammel, tung støvsuger efter sig, som ramler ind i hjørner og kanter, og som ikke kan derhen, hvor man vil have den skal nå hen.

Det behøver heldigvis ikke at være så slemt at støvsuge. Med den rette støvsuger går selve støvsugningen meget hurtigere. Der findes rigtig mange forskellige støvsugere, men som med så meget andet er der forskel på kvaliteten. Når man bor i hus, så er der oftest mange kvadratmetre, der skal holdes støvfri, og derfor kan det godt betale sig med en kvalitetsdygtig støvsuger. Køb en støvsuger der opfylder dine krav til en støvsuger, så vil du opleve at støvsugningen bliver meget lettere.

Det æstetiske element

De fleste husejere går formentligt op i, hvordan deres hus tager sig ud både indvendigt og udvendigt. Derfor er det måske også de færreste, der gider at have en masse praktiske ting stående frem og bryde med den indretningsstil, man har valgt.

Måske støvsuger og æstetik sjældent går hånd i hånd. Det er de færreste, der har der støvsuger stående frem for æstetikkens skyld. En støvsuger er en af de ting, som de fleste gerne vil gemme væk, når de er færdige med at bruge den. Heldigvis kan de flest støvsugere gemmes væk i et bryggers eller et skab, men det er der andre ting, der ikke kan f.eks. en varmepumpe.

Er du så heldig at bo i et hus med en varmepumpe tilknyttet, så har du sikkert allerede bemærket de mange fordele ved en varmepumpe. Først og fremmest reducerer varmepumpen de årlige varmeudgifter gevaldigt, men du er samtidig også med til at udlede mindre CO2. Altså er der mange fordele ved en varmepumpe, og den eneste ulempe tør siges at være varmepumpens knap så æstetiske design.

Det er selvfølgelig ikke alting, der behøver at gå op i en højere æstetisk enhed, men nogle ting ville det alligevel være rart, hvis man kunne pynte lidt på bl.a. en varmepumpe. Det kan heldigvis lade sig gøre at gemme varmeskjuleren væk omend mere effektivt, end når støvsugeren skal gemmes væk. Med en varmepumpeskjuler kan du nemlig camouflere varmepumpen, så den i stedet for at være en stor klods på siden af hus bidrager til husets æstetik.