You are currently viewing Gå på opdagelse i Danmark

Gå på opdagelse i Danmark

(sponsoreret indhold)

Sommeren går på held og vi danskere har brugt vores ferier i udlandet, hvilket en række danskere gør år efter år. Selvom en række turistdestinationer har oplevet problemer – f.eks. de græske ø’er som modtog en masse flygtninge, demonstrationer og angreb fra ISIS i Tyrkiet og meget andet – så har danskeren en stor rejselyst. Danskerne har i mange år haft denne rejselyst, og der er ikke meget som kan få den til at forsvinde.

1

Hverken terrorister, finanskriser eller naturkatastrofer kan få den danske rejselyst til at forsvinde. Dette er en rigtig god ting, da man ikke skal gemme sig væk fra verden grundet dette, da man pludselig vil opleve, at man er gået glip af en masse oplevelser. Allerede tilbage i 2011/12 var danskerne de mest berejste europæere, hvilket formentlig er en plads som vi stadig er i besiddelse af.

Lige netop det at gå ikke glip af oplevelser, er et vigtigt elementer som danskerne, som gerne vil besøge så mange fjerne egne som muligt. Verden er pludselig ikke så stor længere, og dette har gjort verden meget lille og alle dele af denne er tæt på hinanden. Men så melder spørgsmålet sig, hvad med Danmark? Hvor stor eller lille er denne for danskerne?

2

Rigtig mange danskere har besøgt hele Danmark – hvis man spørger dem direkte – men diverse undersøgelser har ofte fremvist, at den almene dansker ikke har besøgt særlig mange dele af Danmark. Besøger man Visitdenmark.dk og går på opdagelse i deres skønne univers, så findes der rigtig mange ”små” steder i Danmark, som langt hen af vejen, kan komme i konkurrence med de store udenlandske feriedestinationer – dog uden varmen.

Igennem deres gode ”planlæg ferie”-sortiment, kan du nemt sammensætte en nem rejse i hele Danmark, og herved gå på opdagelser i alt fra museer, koncerter, forlystelsesparker, hoteller og meget andet. Ifølge Visitdenmark.dk er der over 20.000 turistattraktioner i dag – hvor mange af disse har du set?

3